Alexandra Dragomir

 

Alexandra Dragomir este eleva la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” ; este o eleva constiincioasa ce nu dezamageste asteptarile celor din jur, mereu dornica sa invate. Este pasionata de pictura si sculptura, altruista, perseverenta si deschisa catre nou.

"Imi place sa fac parte dintre cei mai buni si sa mentin aceasa pozitie constanta, astfel incat niciodata nu am obtinut medii mai mici de 9,60 si nici nu voi obtine.

Vreau sa invat cat mai multe si sa lucrez cat mai mult. Din pacate nu este posibil , intrucat familia mea nu dispune de suma lunara necesara unui studiu personal aprofundat. Materialele pentru pictura sunt foarte scumpe, iar meditatiile particulare sau cursurile in afara scolii sunt imposibile din aceleasi motive. Cerintele sunt din ce in ce mai mari , iar situatia noastra economica imi impiedica evolutia. Nu-mi doresc decat sa pot studia in continuare in cadrul domeniului artistic. Pentru aceasta, am nevoie de materiale pentru pictura, desen si cursuri cat mai multe pentru a putea aprofunda.

Pentru mine, niciodata nu este indeajuns...cred ca pot mereu sa fac mai mult si mai bine in acest domeniu, dar am nevoie de sustinere. Nu e usor sa iei premii I, dar satisfactiile merita tot efortul..."

ne spune Alexandra despre ea. De cate ori este posibil, Alexandra beneficiaza de sprijinul nostru. Ne-am dori din toata inima sa-i gasim un sponsor permanent !

 

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade