S-a nascut in anul 1993 la Bucuresti. La 6 ani a inceput studiul pianului cu profesoara  Elisa Barzescu la liceul de muzica ,,George Enescu",in prezent fiind eleva in clasa a 12a la acelasi liceu.
De-a lungul anilor a obtinut peste 20 de premii nationale, la olimpiade si concursuri nationale precum pr. 1 la Olimpiada Nationala de pian,2006, premiul 1 si Marele Premiu concursul natioanl Marele Premiu 2005, premiul 1 concursul Gradus ad Parnassum 2008 si 2009, premiul 1 la concursul national de pian ,,Iulia Hasdeu" 2008, premiul 1 concursul national ,,Pro Piano" 2007,etc.
Teodora a sustinut concerte cu orchestra liceului de muzica ,,George Enescu", orchestra Filarmonicii iesene,,Moldova",si Filarmonica ,,Pitesti " si a concertat cu solisti de talie internationala ca si Alexandru Tomescu.
Ca pianista a participat la numeroase cursuri de maiestrie fiind indrumata de: Solomon Pascal, Sergei Forostianyi, Dana Borsan, Czicky Boldijar,Walter Krafft. A sustinut recitaluri in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Focsani, Brasov, Sibiu, Constanta, Bacau, Ploiesti, Budapesta, Cluj, Campina.

Din anul 2006 este membra a funatiei Remember Enescu;
-Diploma de Excelenta pentu participare la Festivalul national ,,Remember George Enescu" 2008 si 2009;
-Diploma de Excelenta pentru exercitarea calitatii de ,,lector in musica" in cadrul concertului prilejuit de Zilele Colegiului National ,,Al.I.Cuza" din Focsani 2007.

 

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade