Timotei Aiordachioei

 

Timotei Aiordachioei are 18 ani si este elev la Liceul de Arta Plastice "N. Tonitza. Mai are 2 frati, Andrei( 15 ani) si Razvan( 11 ani), elevi la liceul George Enescu (Andrei studiaza cornul, iar Razvan vioara). Timotei este un artist in adevaratul sens al cuvantului. Este foarte sensibil, atent si are talent la desen si pictura iar de curand a descoperit ca este talentat si la muzica. Acum 2-3 ani a inceput sa invete chitara clasica.

A evoluat foarte bine , deoarece invata imediat ceea ce-i place. Timi este un baiat de nadejde, isi admira fratii si are grija de ei, este un adevarat sprijin pentru mama sa. Ne bucuram ca am reusit sa-i gasim un sponsor, un bun prieten caruia ii multumim inca o data!

 

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade