Trimite un copil in tabara!

In aceasta vacanta de vara am reusit sa trimitem cativa copii talentati intr-o tabara de creatie. Copiii provin din familii fara posibilitati materiale, iar aceasta tabara a fost ca un vis devenit realitate. Ne bucuram nespus ca am reusit sa facem acest lucru cu ajutorul vostru. Proiectul continua si speram sa reusim sa trimitem in tabara cat mai multi copii talentati sau cu rezultate deosebite la scoala.
Va multumim!

 

Ioana si Sabina Moroianu, Adam Gotia si Ionut Nicolae au fost intr-o tabara de creatie in aceasta vara pentru 6 saptamani. Tabara s-a numit 'Vara pe ulita' si a fost organizata de Muzeul National al Satului 'Dimitrie Gusti'. Am reusit sa le punem la dispozitie copiilor materialele necesare pentru activitatile desfasurate in tabara: pictura pe sticla, impletituri vegetale si tesaturi textile. Giuglia, mama Sabinei si a Ioanei, a tinut sa ne multumeasca personal printr-o scrisoare pe care o puteti vedea si dumneavoastra mai jos. Deasemenea, puteti vedea si cateva din lucrarile acestor copii din timpul taberei despre care au spus ca a fost o experienta extraordinara, au invatat atat de multe si au simtit ca si ei conteaza...

 

Icoana pe sticla

Impletituri textile

Impletituri vegetale

Scrisoare pag 1

Scrisoare pag 2

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade