Asociatia de binefacere "Sfanta Iustina"

In cadrul Sfintei Manastiri Marcus din jud. Covasna, Maica Stareta Serafima a infiintat Asociatia de Binefacere "Sfanta Iustina", in scopul adapostirii fetitelor orfane sau abandonate de parintii lor in maternitate.

Se spune ca nu exista milostenie mai mare decat cea facuta orfanilor, copiilor aruncati singuri-singurei in valtoarea acestei lumi dezlantuite. Maica Stareta Serafima este mama pentru 11 fetite orfane, pe care le crește cu un profund simț al responsabilitatii.

Pentru ca mama este cine te creste si te ingrijeste cu dragoste, nu cine te face si te arunca... Acum, ea are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de sprijin financiar pentru ca nu mai poate face fata cheltuielilor din ce in ce mai mari. Maica Serafima are nevoie de oameni cu suflet mare care s-o sprijine prin mici donatii, contribuind astfel la cresterea celor 11 fetite pentru care ea tine loc si de mama si de tata.

Daca vreti si puteti sa ajutati, iata detalii:

Presedinta Asociatiei de Binefacere "Sfanta Iustina" Maica Stareta Serafima Comsa

ASOCIATIA DE BINEFACERE "SFANTA IUSTINA" Cod Fiscal:14152220

Orfelinatul Sfintei Manastiri Marcus Loc. Marcus , jud. Covasna , tel: 0267/375.651 sau 0267/375.624

Cont BCR -Sf. Gheorghe, nr. RO53RNCB0124009682180001

Telefon Maica Stareță Serafima : 0740.095.480

 


"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade