-- arhiva --

Gemenii Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu

Elena si Nicusor traiesc in suferinta de cand s-au nascut, de sapte ani. Am cunoscut povestea lor in urma cu doi ani, cand mama, disperata a strigat dupa ajutor. Nu traia doar durerea de a-si vedea copilasii chinuiti. Tatal lor, barbatul alaturi de care isi intemeiase o familie, o blestema si o lovea cu bestialitate. Cosmarul nu a incetat nici dupa ce Niculina a decis sa divorteze si sa plece cu gemenii departe de el. Barbatul facea naveta doar ca sa o bata pe Niculina. Sa o pedepseasca. Sa ii faca viata amara. Gemenii sunt viata Niculinei, lumina ochilor ei, sufletul ei. Nu isi doreste nimic altceva decat sa ii vada sanatosi. Ar lua asupra ei toata durerea lor, daca ar putea, toata suferinta. Se roaga neincetat si cauta solutii. A gasit o sansa, pentru ei, la o clinica speciala din Chisinau.

citeste mai departe ...

 

Mesaj de ajutor - Stefan Lacusteac

Am primit o cerere de ajutor pt Stefan: "Sunt elev in clasa a 9 a la liceul Grivita, parintii mei se numesc Lacusteac Costel si Tudorache Marieta mama fiind femeie de serviciu la Policlinica cu Plata nr 1 mama fiind singura intretinatoare a familiei tata fiind bolnav avand un accident de munca neavand pensie sau ajutor social ...

citeste mai departe ...

 

Mesaj de ajutor - Gabriela Serban

”Imi cer scuze ca va deranjez dar va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati sa gasesc o fundatie care ne poate ajuta cu alimente sau cu orice altceva.am ajuns la disperare copiii au nevoie de alimente, de imbracaminte si incaltaminte. Nu imi ajung banii decat sa platesc facturile si sa iau cateva paini. Va rog din suflet sa ne ajutati !

citeste mai departe ...

 

Mesaj de ajutor - Nina Dumitrascu

Puterea inimii invinge totul. Chiar si saracia! Nina era doar un copil cand a decis sa isi ia viata in propriile maini. La 18 ani a adus pe lume primul sufletel. Astazi, la 38 de ani, este bunica, iar in casa ei traiesc 9 suflete. Nu duce o viata indestulata, e chiar saraca. Dar bogatia ei cea mare au fost dintotdeauna copiii.

citeste mai departe ...

 

 

Pag << 1 2 >>


"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade