Timotei Aiordachioei

Timotei Aiordachioei are 18 ani si este elev la Liceul de Arta Plastice "N. Tonitza. Mai are 2 frati, Andrei( 15 ani) si Razvan( 11 ani), elevi la liceul George Enescu (Andrei studiaza cornul, iar Razvan vioara). Timotei este un artist in adevaratul sens al cuvantului. Este foarte sensibil, atent si are talent la desen si pictura iar de curand a descoperit ca este talentat si la muzica. Acum 2-3 ani a inceput sa invete chitara clasica.

A evoluat foarte bine , deoarece invata imediat ceea ce-i place. Timi este un baiat de nadejde, isi admira fratii si are grija de ei, este un adevarat sprijin pentru mama sa. Ne bucuram ca am reusit sa-i gasim un sponsor, un bun prieten caruia ii multumim inca o data!

Vezi galeria foto....

Alexandra Dragomir

Alexandra Dragomir este eleva la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” ; este o eleva constiincioasa ce nu dezamageste asteptarile celor din jur, mereu dornica sa invate. Este pasionata de pictura si sculptura, altruista, perseverenta si deschisa catre nou.

"Imi place sa fac parte dintre cei mai buni si sa mentin aceasa pozitie constanta, astfel incat niciodata nu am obtinut medii mai mici de 9,60 si nici nu voi obtine.

Vreau sa invat cat mai multe si sa lucrez cat mai mult. Din pacate nu este posibil , intrucat familia mea nu dispune de suma lunara necesara unui studiu personal aprofundat. Materialele pentru pictura sunt foarte scumpe, iar meditatiile particulare sau cursurile in afara scolii sunt imposibile din aceleasi motive. Cerintele sunt din ce in ce mai mari , iar situatia noastra economica imi impiedica evolutia.

Citeste mai multe...

 

Ioana Moroianu

Ioana Moroianu este eleva in clasa a IX-a la Liceul de Arta Plastice "N. Tonitza"; are hipoacuzie de perceptie bilaterala profunda si un mare talent la pictura si desen. La 3 ani si 8 luni este inscrisa la Gradinita pentru Hipoacuzici, Bucuresti; la 9 ani este inscrisa la scoala pentru Hipoacuzici, Bucuresti.

In clasa a VI-a sustine examenele de specialitate si se muta la liceul de arta Nicolae Tonitza, Bucuresti ( din cls. a VIII-a are profesor de sprijin).

Citeste mai multe...

 

Adam Gotia

Adam se afla in stricta ingrijire a mamei. Este un copil cu aptitudini artistice, a frecventat cursuri de pictura la Palatul Copiilor si a luat si lectii in particular, dar, din cauza faptului ca mama nu a mai avut posibilitati, Adam nu a mai putut beneficia de acestea.  Media generala pe anul in curs este peste 8, 50. Adam este insa atras de activitatile artistice, iar inscrierea intr-un astfel de program ar fi un echilibru si, totodata, o bucurie pentru copil. Adam primieste o bursa de 100 EUR/luna timp de un an de la sponsorul nostru A&D Pharma.

 

Citeste mai multe...

 

Monalisa Vasile

Monalisa este in clasa a XI-a, la Colegiul National de muzica George Enescu. Este din Calarasi, iar pentru a studia la acest liceu, in Bucuresti, parintii ei fac foarte multe sacrificii, deoarece locuieste in chirie cu sora ei care este la facultate. Numai sa le poata plati chiria, parintii ei sunt nevoiti sa faca eforturi extraordinare. Monalisa este foarte talentata, motiv pentru care ne-am hotarat sa-i venim in ajutor. Cu ajutorul sponsorului nostru A&D Pharma am reusit sa ii asiguram acestei tinere talentate o bursa de 100 EUR/luna, timp de un an.

Citeste mai multe...

 

Luisa Balaban

Alături de mama sa, Luisa trăieşte din banii proveniţi din programul “Bani de liceu” şi din pensia alimentară pe care o primește de la tatăl ei. În total, puţin peste 300 de lei lunar. Până acum, mama ei, Marcela Danciu, a mai lucrat pe unde a găsit, dar în ultima perioadă n-a mai avut nimic de muncă, aşa că situaţia lor s-a înrăutăţit.

 

Citeste mai multe...

 

Teodora Tepes

S-a nascut in anul 1993 la Bucuresti. La 6 ani a inceput studiul pianului cu profesoara  Elisa Barzescu la liceul de muzica ,,George Enescu",in prezent fiind eleva in clasa a 12a la acelasi liceu.
De-a lungul anilor a obtinut peste 20 de premii nationale, la olimpiade si concursuri nationale precum pr. 1 la Olimpiada Nationala de pian,2006, premiul 1 si Marele Premiu concursul natioanl Marele Premiu 2005, premiul 1 concursul Gradus ad Parnassum 2008 si 2009, premiul 1 la concursul national de pian ,,Iulia Hasdeu" 2008, premiul 1 concursul national ,,Pro ...

 

Citeste mai multe...

 

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade