Because we care !

O campanie Because We Care Romania

In cadrul proiectului "O fereastra spre lume", am reusit sa organizam a doua excursie . Am vrut sa-i rasplatim pe cei mai buni elevi din clasele V-VIII ai Scolii nr 2 din Popesti-Leordeni, jud Ilfov, pentru rezultatele lor deosebite la invatatura.

Elevii olimpici si/sau premianti ai scolii au primit cadou din partea asociatiei noastre o excursie la Cetatea Rasnov si Prapastiile Zarnestilor.

Copiii au fost foarte incantati, au vazut locuri noi si interesante din frumoasa noastra tara si sunt sigura ca vor fi foarte motivati sa obtina rezultate cat mai bune la invatatura si anul viitor! (am inteles ca aceasta excursie este cunoscuta printre elevi ca fiind "excursia desteptilor" si ca fiecare dintre ei si-ar dori sa participe, ceea ce nu poate decat sa ne bucure! ).

Le multumim tuturor prietenilor nostri care au facut posibila aceasta actiune!

 

1

2

3

4

 

Pag << 1 2 3 4 5 >>

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade