Pay it forward ! Da mai departe !

O campanie Because We Care Romania


Campania inceputa de noi in iunie, campanie inspirata de filmul "Pay it forward" este cel mai mare eveniment pe facebook, in Romania, in acest weekend ! 

Campania noastra continua ! In drum spre locul de munca sau in pauza de masa, sau seara cand iesiti la plimbare, luati orice doriti sa daruiti (exemple: o carte, o jucarie, o ciocolata, un sapun, o punga cu cereale, o cutie cu bomboane, un pachet de cafea, un fular, o pereche de ciorapi, de manusi sau de papuci, etc ), impachetati frumos cadoul si, eventual fara sa va vada nimeni, lasati-l la vedere, intr-un loc public, cu un biletel pe care scrieti: "Cu mult drag pentru oricine are nevoie. Daca poti, ajuta si tu pe cineva fara sa ceri nimic in schimb !" 

Daca aveti posibilitatea, faceti-i o poza, postati-o pe pagina de Facebook sau trimiteti imaginile prin email si povestiti-ne despre fapta voastra ! Va rugam sa veniti alaturi de noi si sa dati mai departe invitatia !

Pagina evenimentului aici !

 

 

[ mai multe fotografii pe pagina oficiala Facebook ]

 

Pag <<1 2 3 4 5 >>

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade