La multi ani Because We Care !

Dragi prieteni, 

bday
Se implineste un an de cand sunteti alaturi de Asociatia "Because We Care",  un an in care generozitatea si implicarea voastra au adus o schimbare in bine pentru cei care aveau multa nevoie. 
  
Este momentul in care va invitam sa gustati si voi din aceasta stare de bine, sa va multumim, sa sarbatorim impreuna proiectele in care ati pus suflet, sa va impartasim planurile noastre de viitor.   

Va invitam luni 14 mai , de la ora 19.00, la Muzeul National de Istorie a Romaniei sa ne cunoastem  - membri, sponsori, beneficiari si prieteni ai Asociatiei.  Ne vor incanta: Monalisa Vasile la vioara si fratii Aiordachioe - Razvan la vioara si Timotei  la chitara clasica. 

Tinem sa ii multumim in mod deosebit Domnului Director al MNIR care ne-a pus spatiul la dispozitie pentru organizarea acestui vernisaj, pentru a puncta aniversarea unui an de la infiintarea asociatiei. Vor fi expuse lucrari ale Luisei Balaban, Ioanei Moroianu, Adam Gotia, bursieri si alti potentiali bursieri, elevi ai Liceului de Arta "Nicolae Tonitza", si Deliei Walendzik - membru "Because We Care". mnir

Deasemenea, toti invitatii nostri vor beneficia de bilete cu titlu gratuit si se pot bucura de recent deschisa catre public a celei mai valoroase expozitii a Muzeului,  "Tezaur Istoric", imbogatita si cu un spatiu expozitional modernizat. 

Va asteptam sa descoperim acest lucru impreuna! 

Cu drag, 
Asociatia "Because We Care" 

 

afis

Pag << 1 2 3 4 5 >>

"Cea dintai si singura esentiala datorie a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei. A face din viata si cunoasterea ta o permanenta bucurie în pofida tuturor mizeriilor, si întunecimilor, si pacatelor, si neputintelor, si deznadejdilor, iata o datorie a omului si a omeniei din tine."
Mircea Eliade